Video productie

Social Media Video

Wil je wekelijks online zichtbaar blijven voor je ideale klanten, partners en medewerkers? Dat kan! Ik lever de videocontent zo op dat jij online super zichtbaar wordt en dat merk je ook aan je vindbaarheid.

Bedrijfsfilm

Jezelf, je bedrijf en jouw product presenteren zorgt ervoor dat je ideale klant in actiestand komt. Samen kijken we naar welk type video aansluit op jouw boodschap.


VIP Video Content

In ieder geval 12 maanden lang zichtbaar blijven voor je doelgroep met doordachte videostrategie en een schema om het uiterste uit je videocontent te halen. Dit is maatwerk!

Video productie bedrijf

Zoek je een manier om jouw doelgroep écht te raken en inspireren?
Videoproductie kan je hier perfect bij helpen. Door Motéma Media in te zetten, kun je hoogwaardige video content produceren die je ideale klanten raakt. Videoproducties zijn er in alle soorten en maten. Misschien wil je een eenvoudige video produceren voor meer engagement op social media. Het is ook mogelijk dat je op zoek bent naar een professioneel filmproductie bedrijf voor een high-end product video. Wat je wensen ook zijn, we helpen je bij Motèma Media graag verder. Zullen we een call inplannen om de opties te bespreken?

Het proces van filmproductie

1. Intakegesprek

Een bedrijfsfilm laten maken begint altijd met een intakegesprek. Tijdens dit gesprek maken we kennis en doorlopen we jouw wensen. Wat wil je precies vastleggen en wat is het uiteindelijke doel van de video? Wil je een eenvoudig bedrijfsfilmpje of een uitgebreide corporate video? Tijdens dit gesprek bespreken we de mogelijkheden en kunnen we een prijsindicatie geven. Na dit gesprek stuur ik de opdrachtbevestiging op.

2. Strategie

De strategie is misschien wel de belangrijkste fase van alle video producties. Hier wordt het idee gevormd; of je nou een bedrijfsfilm of productvideo laat produceren. We verzinnen een pakkend concept dat perfect aansluit op de doelgroep en je onderscheidt van concurrenten. Zo weet je zeker dat jouw video
straks voor maximale impact gaat zorgen.

3. Voorbereiding

Dit noemen we ook wel de ‘pre-productie’. Om de opnamedag zo succesvol mogelijk te laten verlopen, laten we zo min mogelijk aan het toeval over. Ik neem het script door met mijn filmcrew en met de personen die in de bedrijfsfilm gaan schitteren. Doorgaans zijn jij en je collega’s dit zelf, maar we kunnen ook acteurs of figuranten inhuren. Klaar voor actie?

4. Filmen

Volgens het script gaan we shot voor shot draaien. We leggen alles vast wat nodig is: uw bedrijfspand, het personeel, de machines, het product, enzovoort. Hoewel we planmatig te werk gaan, staan we ook altijd open voor spontane gebeurtenissen die uw bedrijfsfilm een persoonlijk karakter geven.

5. Montage

We hebben nu een harde schijf met beelden van haarscherpe kwaliteit en hoge resolutie. Dit materiaal, ook wel ‘footage’ genoemd, gaan we monteren tot een prachtige bedrijfsfilm. We zorgen voor een prettig tempo die de aandacht van uw ideale doelgroep vasthoudt. Alleen als ik tevreden ben deel ik een preview waar eventueel éénmalig feedback op gegeven kan worden.

6. Oplevering

Na het verwerken van de feedback is het tijd voor het grote moment: de oplevering! De bedrijfsvideo is af en klaar om met de wereld gedeeld te worden. We leveren de film aan in de gewenste formaten zodat jullie hem kunnen delen op elk platform. Uiteraard verlenen we ook de nodige nazorg, indien gewenst. We kunnen ondersteunen bij het uploaden en het effectief inzetten van de bedrijfsfilm. Zo weet je zeker dat zoveel mogelijk ideale klanten een mooie impressie krijgen van het bedrijf waar jij/jullie zo trots op zijn!

Aanbod in het kort

.

aanbod videoproductie

Wat is het voordeel van een filmproductie?

De voordelen van filmproductie op een rijtje

Video is misschien wel de meest krachtige vorm van communicatie. De
combinatie van bewegend beeld met geluid zorgt ervoor dat meerdere zintuigen
worden geprikkeld Zet deze kracht in om een begrip te worden bij je ideale klant.

  • Een bedrijfsfilm geeft een eerlijke impressie van jouw zaak
  • Een korte video is makkelijk te consumeren door potentiële klanten
  • Het geeft de mogelijkheid om te laten zien wat je onderscheidt van concurrenten
  • Video’s zijn eenvoudig te verspreiden onder een breed publiek op internet
  • Een bedrijfsfilm kan ook intern helpen om de neuzen dezelfde kant op te laten wijzen
  • Het is een eenmalige investering waar lang gebruik van kan worden gemaakt
videobedrijf