Social-Media Video content

Wekelijks zichtbaar voor je ideale doelgroep

Hiermee zet je je ideale klant, partner en eventueel medewerkers in de actiestand. Elke week een video waarin jij je boodschap met je doelgroep kan delen. Zo kom je en blijf je op het netvlies van je doelgroep.

regie-camera-bedrijfsfilm

Bekijk hier 3 voorbeelden van een Social-Media Video content

Aanbod Social-Media videocontent voor wekelijkse zichtbaarheid

.

De stappen om een Social-media video content te laten maken

Hoe maak je een social-media video content? Geen bedrijf en project zijn hetzelfde. Toch
doorlopen we doorgaans dezelfde zes stappen om tot een succesvolle video content
te komen. Het proces om een video te laten maken ziet er als volgt uit:

1. Intakegesprek

Een
Een social-media video content laten maken begint altijd met een intakegesprek. Tijdens dit gesprek maken we kennis en doorlopen we jouw wensen. Wat wil je precies vastleggen en wat is het uiteindelijke doel van de video? Tijdens dit gesprek bespreken we de mogelijkheden van het project.

2. Jouw verhaal

Na de kennismaking gaan we aan de slag met door jou geschreven verhaal die je als boodschap wilt vertellen in de video. In deze fase bepalen we samen wat het beste aanpak is voor jouw social-media video content. Ik denk met je mee!

3. Voorbereiding

Zodra jij jou verhaal duidelijk hebt wat je wilt vertellen en ik deze heb ontvangen, ga ik aan de slag met de voorbereiding. Dit noemen we ook wel de ‘pre-productie’. Om de opnamedag zo succesvol mogelijk te laten voorlopen, laten we zo min mogelijk aan het toeval over. Daarnaast regelen we alle materialen, en eventueel een andere opname locatie voor de afwisseling. Is het verhaal rond? Dan kunnen we de opnamedag gaan inplannen!

4. Filmen

We leggen alles vast wat nodig is voor jouw social-media video content: Om zo effectief mogelijk te werken filmen we 4 social-media video content per keer. Hoewel we planmatig te werk gaan staan we ook altijd open voor spontane gebeurtenissen die uw social-media video content een persoonlijk karakter geven.

5. Montage

We hebben nu een harde schijf met haarscherpe hoge resolutie beelden. Dit materiaal, ook wel ‘footage’ genoemd, gaan we monteren tot een prachtige social-media video content. We zorgen voor een prettig tempo en voegen eventueel muziek toe. We monteren op een manier dat je de aandacht van je ideale klant behoudt. Resultaat: 4 spraakmakende social-media video content van ruim halve minuut.

6. Oplevering

Na het verwerken van de feedback is het tijd voor het grote moment: de oplevering! De social-media video content is af en klaar om met de wereld gedeeld te worden. Ik lever de film aan in de gewenste formaten zodat jullie hem kunnen delen op elk platform. Uiteraard verleen ik ook de nodige nazorg indien gewenst. Ik kan ondersteunen bij het uploaden en het effectief inzetten van je social-media video content. Zo weet je zeker dat je zichtbaar en vindbaar bent voor jou ideale klanten, partners en eventueel medewerkers.

Benieuwd wat je moet investeren voor je zichtbaarheid?

Ik laat het je weten zodra ik exact weet wat jouw wensen en doelen zijn. Plan een vrijblijvende intake in om achter te komen hoe jij relatief goedkoop onder de aandacht van je ideale doelgroep kan komen.

Wat is het voordeel van een Social-media video content?

Vergroot je zichtbaarheid!

Waarschijnlijk ben je al overtuigd van het feit dat het belangrijk is om onder de aandacht te komen bij je ideale klanten, partners en eventueel medewerkers. Voor de duidelijkheid hebben we alle voordelen hieronder nog eens op een rijtje gezet:

  • Op het netvlies van je ideale klant komen en blijven
  • Een korte video is makkelijk te consumeren door potentiële klanten
  • Het geeft de mogelijkheid om te laten zien wat je onderscheidt
  • Video’s zijn eenvoudig te verspreiden onder een breed publiek op internet
  • Een social-media video kan ook helpen met vinden en binden van partners en medewerkers.
  • Het is een investering waar lang gebruik van kan worden gemaakt