werkwijze

wat u kunt verwachten:

KENNISMAKINGsgesprek

We beginnen een project altijd met een kennismaking en een heerlijke kop koffie. U kunt bij ons aankloppen met een volledig uitgedacht projectplan maar ook met een idee of een doelstelling. We bespreken wat u wilt bereiken, wat hiervoor nodig is en welk budget er beschikbaar is. 

sTRATEGIE BEPALING & pre-productie

Na het eerste gesprek maken we een plan van aanpak en schrijven we een script. In het script leggen we vast welke beelden er geschoten zullen worden en hoe het eindresultaat er beeld voor beeld uit zal komen te zien. Wanneer u het script hebt goedgekeurd, starten we met het voorbereiden van de productie. Moeten er locaties of modellen geregeld worden? Welke props of attributen hebben we nodig? Beschikken we over alle benodigde uitrusting voor deze klus? In principe heeft Motema Media zelf de uitrusting in huis om een professionele productie te kunnen draaien. 

Productie

Als de productie voorbereid is, breekt de grote dag aan..licht, camera, actie! Hoewel materiaal niet verandwoordlijk is voor een goed productie, zetten wij altijd de beste passende apparatuur in voor uw verhaal. 

breng uw bedrijf in beweging. kies voor bewegend beeld.

Video’s en visuele content helpen uw bedrijf groeien. Daar zijn niet alleen aantrekkelijke beelden voor nodig. De beelden moeten het juiste verhaal vertellen, aan de juiste mensen, op het juiste moment. Daar helpen wij u bij! Nog niet overtuigd? In dit blog leggen we u uit wat de voordelen zijn van videomarketing en op welke manier dit kan bijdragen aan de groei van uw bedrijf.

post-productie

Nadat de opnames hebben plaatsgevonden, gaan we aan de slag met het bewerken, editen en monteren van de beelden. We maken een eerste versie van het eindresultaat en delen deze met u. Op basis van uw feedback voeren we revisies uit en maken we de definitieve versie. We kunnen de video in meerdere formaten aanleveren zodat hij inzetbaar is op meerdere kanalen. We kunnen u ook helpen met het verspreiden van uw nieuwe beeldmateriaal.

elk project. elk budget

Veel kleine bedrijven zijn bang dat videomarketing ook hoge kosten met zich meebrengt. Maar ook met een klein budget vindt Motéma Media altijd een manier om ijzersterke content te maken. Of het nu gaat om een budgetproductie of een high-end productie, met Motéma Media kunt u alle kanten op! Ontdek zelf hoe makkelijk en effectief videomarketing kan zijn.

het voordeel van motema media.

Motéma Media biedt meer dan alleen het maken van videocontent. We helpen u graag om uw (video)marketing naar een hoger niveau te tillen. Daarom bieden we contentpakketten op maat aan. Nieuwsgierig? Ontdek hier wat een contentpakket voor uw bedrijf kan betekenen.

bent u op zoek naar een videoproductie bedrijf?

Motéma Media maakt videoproducties voor elk budget. Wij helpen bedrijven met hun videomarketing, fotografie en grafisch design. Wij produceren online video's voor social media, maken evenement-, campagne- of bedrijfsfilms of helpen u met het produceren van advertenties. Uiteraard maken we ook videoproducties voor particulieren. Ontdek hoe we uw bedrijf kunnen helpen met uw marketingstrategie, visuele content en naamsbekendheid.

contact

Videoproductie diensten

Social