Over mij

Over mij

Laatste jaren heb ik verschillende bedrijven en organisaties geholpen met hun online communicatie door middel van video content, maar nooit eerder maakte ik verhalen waar mijn hart sneller van ging kloppen. En ja.. nu ga ik dat wel doen. Ik ben een filmMAKER voor de Makers.

Mijn naam is Aimé Kabena, ik help MKB bedrijven in de maakindustrie met hun online communicatie door middel van video content. Het blijft mij tot de dag van vandaag fascineren het feit dat we een camera hebben uitgevonden. De mogelijkheid hebben om beeld een geluid te kunnen vastleggen heeft voor mij  heel veel betekenis omdat ik daarmee mijn verhaal kan vertellen en de wereld insturen en behouden. Met alle online mogelijkheden wat we nu hebben, ontdekt ik ook verhalen van andere personen of bedrijven die mij verder helpen in het leven door hun verhalen te delen door middel van beeld en geluid.

Na jaren mezelf te hebben ontwikkeld in het vak, heb ik nu mijn eigen unieke stijl gecreëerd waarbij persoonlijkheid of karakter in het filmpje uniek en onderscheidend is. Een verhaal wat echt overkomt.

Video inspireert, video overtuigd, video maakt je boodschap bekend aan de wereld, video kan ook voor jou werken. Met Motéma media is het mijn passie en missie om jouw verhaal aan de man te brengen, zodat je kan binden, vinden of op het netvlies van je beoogde klant kan komen en blijven.

Aimé Kabena

Wat is het voordeel van een in-house videoproductie?

De voordelen van in-house videoproductie

Voor veel bedrijven is een tijdelijk in-house video team niet het eerste waar ze
aan dachten, maar spreekt het wel tot de verbeelding. Het biedt de flexibiliteit
van een freelancer, met de betrokkenheid van een vaste werknemer. Voor het
geval dat je nog twijfelt aan de voordelen van in-house videoproductie, hebben
we hieronder de belangrijkste pluspunten nog eens op een rijtje gezet:

  • Met een in-house team kun je langere tijd intensief aan video’s werken
  • Het biedt de voordelen van een vast team, maar is flexibel
  • Door meerdere video’s te produceren blijf je langer in beeld bij de doelgroep
  • Een in-house video team kan nauw samenwerken met interne disciplines
  • Eindelijk de video content creatie waar je al lang over nadacht!