FAQs

Hieronder ziet u de meest gestelde vragen en antwoorden over MotemaMedia.

Motéma Media is van oorsprong een videoproductiebedrijf. Wij helpen ondernemers, grote bedrijven en particulieren met het maken van films en video’s. Maar we bieden u graag meer. We werken samen met professionele fotografen en grafisch ontwerpers om u te kunnen helpen met al uw content.

Videomarketing is een slimme zet voor elk bedrijf, ook voor u als kleine ondernemer. U hoeft niet bang te zijn voor hoge kosten. Ook met een bescheiden budget zijn er talloze mogelijkheden. Wij denken graag met u mee! Meer weten over waarom videomarketing werkt? Lees ons blog!

Wij kunnen video’s maken voor elk budget. Heeft u een klein budget? Dan heeft u aan één proffesionele cameraman genoeg om een mooie video te laten maken. Heeft u een groot budget en nog grotere plannen? Dan kunnen we aan de slag met een voltallige crew, acteurs en gehuurde locaties. U kunt het zo klein of grootst aanpakken als u zelf wilt. Met welk budget u ook werkt, wij zorgen altijd voor een kwalitief mooi eindproduct.

Videomarketing werkt! Wij leggen u op ons blog uit waarom. Lees ‘De kracht van videomarketing’.

Hoe lang een videoproductie duurt is afhankelijk van een soort videoproductie of project. Over het algemeen streven we ernaar om binnen twee weken een videoproductie te leveren. Bij actuele projecten bekijken we samen met elkaar wat realistische tijdbestek is om de kwaliteit van het product te kunnen waarborgen. In meeste gevallen leveren we actuele projecten binnen 3 dagen. Het is ook mogelijk om tegen een vergoeding een spoedlevering aan te vragen.

Voor alle andere diensten die we leveren, bespreken we per project wat de gewenste lever tijd is.

Motéma Media helpt bedrijven al jaren met hun video-productie. Wij adviseren u graag over hoe u uw video’s slim in kunt zetten en zo een groter publiek kunt bereiken!

Jazeker. Wij vinden het altijd heel bijzonder om speciale momenten vast te leggen. Gaat u trouwen of geeft u een ander feest? Onze foto- en videografen helpen u graag om dierbare herinneringen in beeld te vangen.

Motéma Media werkt vanuit passie, we vinden een persoonlijke benadering dan ook heel belangrijk. U kunt bij ons aankloppen met een volledig uitgedacht plan of met slechts een doelstelling of vraag. We denken bij elke stap met u mee en helpen u graag met het bedenken of tot leven brengen van een concept. Uw project is ons project!

Wij doen videoproductie, fotografie en grafisch ontwerp voor zowel Nederlandse als Belgische klanten.

U kunt ons via de telefoon of e-mail bereiken. We reageren ook op social media berichten. Wilt u snel in contact komen? dan kunt u ons ook altijd een Whatsapp berichtje sturen.

bent u op zoek naar een videoproductie bedrijf?

Motéma Media maakt videoproducties voor elk budget. Wij helpen bedrijven met hun videomarketing, fotografie en grafisch design. Wij produceren online video's voor social media, maken evenement-, campagne- of bedrijfsfilms of helpen u met het produceren van advertenties. Uiteraard maken we ook videoproducties voor particulieren. Ontdek hoe we uw bedrijf kunnen helpen met uw marketingstrategie, visuele content en naamsbekendheid.

contact

Videoproductie diensten

Social